Levertijd en retourneren - Sfeerop3 Skip to content

Levertijd en

retourneren

Voldoet uw bestelling niet aan uw verwachting? U kunt de bestelling binnen 14 dagen aan ons retour sturen. U kunt contact met ons opnemen via e-mail om uw retour door te geven.

Ons retour adres is:
Sfeerop3
De Sperwer3
7609TB Almelo

Groendecoraties worden speciaal voor jou met de hand gemaakt, en omdat we verse materialen gebruiken, hebben ze een iets langere levertijd. GROENDECORATIE, EN SPECIAAL BESTELDE ARTIKELEN KUNNEN NIET RETOUR.

U kunt het pakket retour zenden via een PostNL Postkantoor of Servicepunt (kijk op www.postnl.nl voor het dichtstbijzijnde adres). De kosten van het retour zenden zijn voor eigen rekening. Alleen indien een product buiten uw schuld om defect of beschadigd is, kan Sfeerop3 besluiten de door u gemaakte kosten van de retourzending te vergoeden.

Wanneer uw bestelling een aankoopwaarde had van meer dan € 75,- zijn er geen verzendkosten berekend. Stuurt u van deze bestelling een artikel(en) retour, waardoor de aankoopwaarde onder de € 75,- komt, dan zullen wij u de verzendkosten van € 7,25 helaas alsnog in rekening moeten brengen en verrekenen met het artikel(en) die u retour gestuurd heeft.

Sfeerop3 is niet aansprakelijk voor het kwijtraken van zendingen of schade tijdens transport. Zorg daarom ook altijd voor een goede, neutrale verpakking. Wanneer u het pakket retour stuurt, zorg er dan voor dat het voldoende gefrankeerd is. Sfeerop3 kan helaas geen zendingen onder rembours aannemen en deze zendingen worden dan ook automatisch geweigerd.

Op het moment dat wij uw retourzending hebben ontvangen, zullen wij binnen 8 dagen het aankoopbedrag naar het gebruikte rekeningnummer overmaken.